Design Loungemme on avoinna hotellin vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti 24/7 (alkoholijuomien anniskelu klo 01.30 asti).

Desing Lounge menu tarjolla:
maanantaista torstaihin klo 15.00-21.00
perjantaisin ja lauantaisin klo 15.00-21.30

Design Lounge on Rantapuiston ‘olohuone’ täynnä suomalaisen designin helmiä upean merimaiseman äärellä.
Voit ruokailla rennosti Yrjö Kukkapuron nojatuoliryhmissä tai korkeamman pöydän äärellä.

Pyydämme ystävällisesti tilaamaan annokset baaritiskiltä.

DESIGN LOUNGE MENU uusi menu 30.1.25 alkaen!

PIENET

TATTIKEITTO (L, (V,G)) 16 €
Kermainen tattikeitto, pikkelöityä siitakesientä ja lämmintä briossia.

Keitto on mahdollista tilata myös vegaanisena.

KUUSI (M, G) 16 €
Kuusi-graavattua lohta, veriappelsiinisalaatti ja rapeaa perunaa.

FETA (L) 14 €
Paahdettu feta, hunaja, siemeniä ja talon focaccia.

MUIKKUKORI (L, G) 14 €
Uppopaistettuja muikkuja, tillimajoneesia ja sitruunaa.

PARMESAANIRANUT (L, G) 6 €
Ranskalaiset, parmesaania ja parmesaanimajoneesia.

MANCHEGO ( L, G) 6 €
Marinoitua 18kk kypsytettyä Manchego-juusto.

OLIIVIT (V, G) 6 €
Marinoituja espanjalaisia Gordal-oliiveja.

MARINAN LEIPÄ ( L) 6 €
Virolaisia perinteitä kunnioittava tumma saaristolaisleipä.
Tarjoillaan vaahdotetun voin kera.

ISOT

LINSSI (V) 18 €
Linssi-bolognese, rigatoni-pasta, pähkinä-crumble ja olliviöljyä

LOHIKEITTO (L, (G)) 17 / 23 €
Klassinen kermainen lohikeitto. Mukaan saaristolaisleipää ja voita. Saatavana alku- tai pääruokana.

MUIKKUJA (L, G) 23 €
Paistettuja muikkuja, muusia, mummonkurkkua, kirkastettua voita ja kermaviilikastike.

SIIKA (L, G) 36 €
Paistettua siikaa, appelsiini-fenkoli, juuriselleripyree, rapeaa perunaa, fenkolisalaatti ja tilliöljy.

ENTRECOTÉ (L, G) 42 €
Marmori entrecoté-pihvi (á 200 g), punaviinikastike, neulapapuja, pekonia ja perunaterriiniä.

PORO (L, G) 30 €
Klassinen poronkäristys tarjoiltuna perunamuusin, puolukan ja suolakurkun kera.

SALAATTI (V, G) 18 €
Paahdettua hokkaido-kurpitsaa, sydänsalaattia, paahdettuja juuria, luumu-vinaigrette, paahdettuja saksanpähkinöitä ja siemensekoitus.

RANTSUN JUUSTOBURGER (L, (G, V)) 20 €
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, Västerbotten-juustoa, sydänsalaattia, punasipulia, ketsuppia ja majoneesia.

Burgeri on saatavilla myös vegaanisena Beyond Meat
-pihvillä ja Oddlygood juustolla.

MAKEAT

TARTE TATIN 12€ L
Omena tarte tatin. Vaniljajäätelöä.

MUSTIKKA (V, G) 12 €
Fermentoitua mustikkaa, mustikkamelba, karamellisoitua
kauraa ja vaniljavaahto.

3 KAVERIA JÄÄTELÖPALLOT

1 PALLO 5 €
3 PALLOA 12 €

 

L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena