Merkkipäivät vaativat arvoisensa puitteet! Meillä järjestät vaivattomasti ja taatusti laadukkaat perhejuhlat kaikkiin tilauksiin, oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset tai muistotilaisuus, niin kaikki hoituvat ammattitaidolla ja tiloissa on mistä valita. Rantapuistossa voit valita tunnelmaltaan herkän ja arvokkaan Juhlasalin tai uniikin punatiilisen juhlatilan Kellariravintolan. Myös ravintola Furun voi varata yksityiskäyttöön halutessanne.

Perhejuhlamenut

XX

tammikuu-joulukuu 

Rantapuisto tarjoaa mainiot puitteet perhejuhlien
järjestämiseen. Olipa kyseessä ristiäiset, lakkiaiset tai muu
perhejuhla, räätälöimme mielellään tilaisuutenne luonteeseen
parhaiten soveltuvan menun.

Perhejuhlabuffet

Jääsalaatti, versoja ja sitruuna-vinaigrette (V, G) 

Mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa (L, G) 

Rantapuiston perunasalaattia (M, G)  

Valitse kaksi seuraavista: 

Lämminsavulohta M,G  ja tilli-kermaviilikastiketta L,G 

Katkarapuskagen L,G 

Graavilohta ja tillikreemiä L,G 

Savusärkimoussea ja saaristolaisleipää L 

Yrttimarinoitua maalaiskanaa ja basilikakreemiä L,G 

Punajuurta & Peltolan blue L,G (sisältää pähkinää) 

*** 

Yrttimarinoitua paahdettua perunaa (V,G) 

Haudutettua häränniskaa ja tumma kastike (L,G) 

*** 

Marjatäytekakku (L,(G)) 

Kahvi/tee 

58 €/hlö

lapset 4-11 v. -50%

alle 4 v. lapset syövät veloituksetta

Menun minimilaskutusmäärä on 24 henkilöä 

Ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ilmoituksenne mukaan veloituksetta. 

L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen

 

Herkkuja kahvitteluhetkiin

Kahvitusmenu

Lohipiirakka L,G 

Feta-pinaattipiirakka L,G 

Rantapuiston Caesarsalaatti (L, (V, G)) 

Marja-kermatäytekakku L(G) 

Rantapuiston suklaakakkua 

Kaurapikkuleipiä 

Luomukahvia ja teetä
 

38 €/hlö
 

Jälkiruokapöytään lisänä 

Macarons 2 kpl 5 €/hlö 

Petit Fours 3 kpl 4€ / hlö  

 

Cocktailpalat 

Härkää & seesamia (L)
Rotukarjahärkätartar, seesamimajoneesia
ja paahdettua seesaminsiementä 

Siikaa & kyssäkaalia (L)
Sokerisuolattua siikaa, marinoitua kyssäkaalia,
rapeaa kaalia ja omenageeliä 

Kurpitsaa & hasselpähkinää (V)
Marinoitua kurpitsaa, hasselpähkinäkreemiä
ja paahdettua hasselpähkinää 

Punajuurta & lakua (V)
Paahdettua punajuurta, lakukreemiä ja tilliä 

6 €/ kpl 

Ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ilmoituksenne mukaan veloituksetta.

Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

 

 

Buffetmenut

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen

Rantapuisto Buffetmenut

tammikuu-kesäkuu 2025

Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.

Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.

Allergiamerkinnät:

L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen 

 

Salaatit

Salaattia & versoja (V,G) (sisältyy kaikkiin)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigrette  

(Valitse alla olevista 3 mieluista)  

Rantapuiston perunasalaatti (M,G)
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia,
tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia 

Kurpitsaa & kikhernettä (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa,
paahdettuja kikherneitä ja dijonvinaigrette 

Spelttiä & pestoa (V,G)
Pestolla marinoitua spelttiä, paahdettua porkkanaa, basilikaa ja persiljaa  

Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamataoliiveja ja tuoreita yrttejä 

Satokauden vihannekset (V,G)
Hampunsiemenpestolla marinoituja satokauden vihanneksia ja tuoretta rucolaa  

Alkuruuat

(Valitse näistä 2 mieluista)

Punajuurta & Peltolan blue (L,G, sisältää pähkinää)
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla,
Peltolan blue -juustoa ja paahdettua saksanpähkinää 

Savulohta & kurkkua (M,G)
Savustettua lohta, pikkelöityä kurkkua ja kurkkuaiolia 

Härkää & piparjuurta (L,G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, tuoretta rucolaa ja pikkelisalaatti 

Kanaa & yrttejä (M,G)
Yrttimarinoitua paahdettua kananrintaa, tuoreyrttisalaattia,
a la provecále-kastiketta ja marinoituja oliiveja  

Edamame & ”Fetaa” (V,G)
Sitruunalla marinoituja edamamepapuja, paahdettua mantelia,
tuoretta pinaattia ja vegaanista ”fetajuustoa” 

Pääruuat

(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta)

Kuhaa Marski (L,G)
Paistettua kuhaa, piparjuurivoita ja sienikastiketta 

”Sipulipihvi” (M,G)
Pitkään haudutettua naudan etuselkää, karamellisoitu sipulikastike
ja paahdettuja hillosipuleita 

Selleri & miso (V,G)
Miso-glaseerattua selleriä, pikkelöityä selleriä ja tofu-misokreemiä   

Pääruoan kanssa 

Paahdettua perunaa
Paistettua fenkolia ja porkkanaa 

Jälkiruuat

(Valitse yksi mieluinen)

Sitruunatorttu (L)
Lehtitaikinaa, sitruunageeliä, sitruunakreemiä ja marenkia 

Suklaata & marjoja (V,G)
Vegaaninen suklaavanukas, marinoituja vadelmia,
karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata  

Yhdellä pääruualla 58 €/hlö

Kahdella pääruualla 68 €/hlö

Kahvi/tee 4,5€ / hlö

Viinisuositukset

Frey Silvaner Riesling 53 €/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Saksa

Saint-Paul Grenache Syrah 53 €/75cl
Saint-Paul Domaine, Languedoc, Ranska

Kahvin kanssa

Baileys Original Cream 8,5 €
Di Saronno Amaretto 9 €
Lapponia Lakkalikööri 8 €
Meukow Cognac V.S.O.P 12 €
Poli Limone 10 €

Rantapuiston keittiömestarin suositusmenu

 Alkuun  

Salaattia & versoja (V,G)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti  

Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä 

Spelttiä & pestoa (V,G)
Pestolla marinoitua spelttiä, paahdettua porkkanaa, basilikaa ja persiljaa   

Kurpitsaa & kikhernettä (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa, paahdettuja kikherneitä ja dijon-vinaigrette  

Härkää & piparjuurta (L,G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, tuoretta rucolaa ja pikkelisalaatti  

Savulohta & kurkkua (M,G)
Savustettulohi, pikkelöity kurkku ja, kurkkuaioli 

Pääruoka   

”Sipulipihvi” (M,G)
Pitkään haudutettua naudan etuselkää, karamellisoitu sipulikastike ja paahdettuja hillosipuleita  

Pääruoan kanssa 

Paahdettua perunaa
Paistettua fenkolia ja porkkanaa 

Jälkiruoka

Sitruunatorttu (L)
Lehtitaikinassa, sitruunageeliä, sitruunakreemiä ja marenkia 

58€/hlö 

 

 

Pöytiin tarjoiltavat illallismenut

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton

Pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut

tammikuu-kesäkuu 2025

Valitse ryhmälle mieluinen 3 ruokalajin menu seuraavista vaihtoehdoista. Toivomme, että menun alkuruoka ja jälkiruoka ovat ryhmälle yhtenäisiä. Pääruuan jokainen vieras valitsee itse ennakkoon. Keittiö muokkaa ja ottaa huomioon annoksissa ennakkoon ilmoittamanne allergiat sekä erikoisruokavaliot.

Pöytiin tarjoiltavan menun minimilaskutusmäärä 6 henkilöä.

Eritysruokavaliomerkinnät:
L =laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton
V =vegaaninen

 

Alkuruuat

(Valitse yksi ryhmälle)

Nieriä & Herukka (L,(G))
Sokerisuolattua nieriää, pikkelöityä herukkaa, saaristolaisleipää ja cremé fraichea

Peuraa & Porkkanaa (L,G)
Suolattua peuranpaistia, pikkelöityä porkkanaa,
rapeaa porkkanaa, pirparjuurikreemiä ja pikkelöityä kuusenkerkkää   

Punajuurta & Hamppua (V,G)
Pitkään paahdettua punajuurta, hampunsiemen-punajuuriemulsio, pikkelöityä punajuurta ja paahdettua hampunsiementä  

Pääruuat

(Jokaiselle vieraalle oma valinta)

Siikaa & Perunaa (L,G)
Paistettua siikaa, perunaterriiniä, keittiömestarin kalakermakastike,
tilliöljyä ja hiillostettua sydänsalaattia  

Nautaa & Pippuria (L,G)
Pitkään haudutettua naudan poskea, kermainen pippurikastike,
papu-pekonipaistos ja paahdettua maa-artisokkaa  

Tattia & Palsternakkaa (V,G)
Confit tattia, tattikermaa, suolapaahdettua palsternakkaa,
pikkelöityä siitaketta ja tofukreemiä 

Jälkiruuat

(Valitsi yksi ryhmälle)

Appelsiini panna cotta (L, (G))
Karamellisoitua appelsiinia, appelsiinin kuorella maustettua panna cottaa ja sablé -keksiä  

Kauraa & Vadelmaa (V,G)
Rapea kaura-krokantti, vadelmamelba ja vadelmasorbet 


 58 € / hlö
Kahvi/tee 4,5€ /hlö

Viinisuositukset

Sarotto Gavi Virgilio 61 €/75cl 10 €/12cl
Roberto Sarotto, Gavi DOCG, Piemonte, Italia

 

Räätälöimme myös mielellämme viinit valitsemienne ruokalajien mukaan.

 

Kahvin kanssa

Baileys Original Cream 8,5 €

Di Saronno Amaretto 9 €

Lapponia Lakkalikööri 8 €

Meukow Cognac V.S.O.P 12 €

Poli Limone 10 €

Juhlatilaisuuden tarjouspyyntö »