Merkkipäivät vaativat arvoisensa puitteet! Meillä järjestät vaivattomasti ja taatusti laadukkaat perhejuhlat kaikkiin tilauksiin, oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset tai muistotilaisuus, niin kaikki hoituvat ammattitaidolla ja tiloissa on mistä valita. Rantapuistossa voit valita tunnelmaltaan herkän ja arvokkaan Juhlasalin tai uniikin punatiilisen juhlatilan Kellariravintolan. Myös ravintola Furun voi varata yksityiskäyttöön halutessanne.

Perhejuhlamenut

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton | (V) vegaaninen

Rantapuiston Perhejuhlamenut

tammikuu-joulukuu 2024

Rantapuisto tarjoaa mainiot puitteet perhejuhlien
järjestämiseen. Olipa kyseessä ristiäiset, lakkiaiset tai muu
perhejuhla, räätälöimme mielellään tilaisuutenne luonteeseen
parhaiten soveltuvan menun.

Rantapuisto buffet

Jääsalaatti, versoja ja sitruunavinaigretti (V, G)

Mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa (L, G)

Rantapuiston perunasalaattia (M, G)

Valitse kaksi seuraavista:

Lämminsavulohta M,G ja tilli-kermaviilikastiketta L,G

Savumuikkuskagen L,G

Graavilohta ja tillikreemiä L,G

Savusärkimoussea ja saaristolaisleipää L

Yrttimarinoitua maalaiskanaa ja basilikakreemiä L,G

Punajuurta & Peltolan blue L,G

***

Yrttimarinoitua paahdettua perunaa (V,G)

Haudutettua häränniskaa ja tumma kastike (L,G)

***

Marjatäytekakku (L,(G))

Kahvi/tee

54 €/hlö

lapset 4-11 v. -50%

alle 3 v. lapset syövät veloituksetta
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä

L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen

Viinisuositukset

Frey Silvaner Riesling 53€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Germany

        Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 53 €/75cl
Languedoc, Ranska

Chateau du Levant Sauternes 59 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France

 

Herkkuja kahvitteluhetkiin

Kahvitusmenu

Lohipiirakka L,G

Feta-pinaattipiirakka L,G

Rantapuiston Caesarsalaatti (L, (V, G))

Marja-kermatäytekakku L(G)

Kahvikakkua ja pikkuleipiä

Luomukahvia ja teetä

34 €/hlö

lapset 4-11 v. -50%

alle 3 v. lapset syövät veloituksetta

Jälkiruokapöytään

Macarons 2 kpl 5 €/hlö

Petit Fours 3 kpl 4€ / hlö

 

Cocktailpalat 

Härkää & piparjuurta (L)

Lohta & tilliä (L)

Ankkaa & puolukkaa (L)

Punajuurta & lakua (V)

5 €/kpl tai 16  € / menu jokaista yksi

Ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ilmoituksenne mukaan veloituksetta.

Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.

L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen

Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.

 

 

Buffetmenut tammikuu - heinäkuu

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen

Rantapuisto Buffetmenut

tammikuu-kesäkuu 2025

Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.

Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.

Allergiamerkinnät:

L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen 

 

Salaatit

Salaattia & versoja (V,G) (sisältyy kaikkiin)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigrette  

(Valitse alla olevista 3 mieluista)  

Rantapuiston perunasalaatti (M,G)
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia,
tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia 

Kurpitsaa & kikhernettä (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa,
paahdettuja kikherneitä ja dijonvinaigrette 

Spelttiä & pestoa (V,G)
Pestolla marinoitua spelttiä, paahdettua porkkanaa, basilikaa ja persiljaa  

Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamataoliiveja ja tuoreita yrttejä 

Satokauden vihannekset (V,G)
Hampunsiemenpestolla marinoituja satokauden vihanneksia ja tuoretta rucolaa  

Alkuruuat

(Valitse näistä 2 mieluista)

Punajuurta & Peltolan blue (L,G, sisältää pähkinää)
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla,
Peltolan blue -juustoa ja paahdettua saksanpähkinää 

Savulohta & kurkkua (M,G)
Savustettua lohta, pikkelöityä kurkkua ja kurkkuaiolia 

Härkää & piparjuurta (L,G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, tuoretta rucolaa ja pikkelisalaatti 

Kanaa & yrttejä (M,G)
Yrttimarinoitua paahdettua kananrintaa, tuoreyrttisalaattia,
a la provecále-kastiketta ja marinoituja oliiveja  

Edamame & ”Fetaa” (V,G)
Sitruunalla marinoituja edamamepapuja, paahdettua mantelia,
tuoretta pinaattia ja vegaanista ”fetajuustoa” 

Pääruuat

(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta)

Kuhaa Marski (L,G)
Paistettua kuhaa, piparjuurivoita ja sienikastiketta 

”Sipulipihvi” (M,G)
Pitkään haudutettua naudan etuselkää, karamellisoitu sipulikastike
ja paahdettuja hillosipuleita 

Selleri & miso (V,G)
Miso-glaseerattua selleriä, pikkelöityä selleriä ja tofu-misokreemiä   

Pääruoan kanssa 

Paahdettua perunaa
Paistettua fenkolia ja porkkanaa 

Jälkiruuat

(Valitse yksi mieluinen)

Sitruunatorttu (L)
Lehtitaikinaa, sitruunageeliä, sitruunakreemiä ja marenkia 

Suklaata & marjoja (V,G)
Vegaaninen suklaavanukas, marinoituja vadelmia,
karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata  

Yhdellä pääruualla 58 €/hlö

Kahdella pääruualla 68 €/hlö

Kahvi/tee 4,5€ / hlö

 

Kahvin kanssa

Baileys Original Cream 8,5 €

Di Saronno Amaretto 9 €

Lapponia Lakkalikööri 8 €

Meukow Cognac V.S.O.P 12 €

Poli Limone 10 €

 

Rantapuiston keittiömestarin suositusmenu

 Alkuun  

Salaattia & versoja (V,G)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti  

Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä 

Spelttiä & pestoa (V,G)
Pestolla marinoitua spelttiä, paahdettua porkkanaa, basilikaa ja persiljaa   

Kurpitsaa & kikhernettä (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa, paahdettuja kikherneitä ja dijon-vinaigrette  

Härkää & piparjuurta (L,G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, tuoretta rucolaa ja pikkelisalaatti  

Savulohta & kurkkua (M,G)
Savustettulohi, pikkelöity kurkku ja, kurkkuaioli 

Pääruoka   

”Sipulipihvi” (M,G)
Pitkään haudutettua naudan etuselkää, karamellisoitu sipulikastike ja paahdettuja hillosipuleita  

Pääruoan kanssa 

Paahdettua perunaa
Paistettua fenkolia ja porkkanaa 

Jälkiruoka

Sitruunatorttu (L)
Lehtitaikinassa, sitruunageeliä, sitruunakreemiä ja marenkia 

58€/hlö 

 

 

Buffetmenut elokuu - joulukuu

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen

Rantapuisto Buffetmenut

elokuu-joulukuu 2024

Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.

Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.

Allergiamerkinnät:

L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen

Salaatit

Salaattia & versoja (sisältyy kaikkiin)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja ja kuusivinaigretti
(V,G) 

(Valitse näistä 3 mieluista) 

Rantapuiston perunasalaatti
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia, tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia
(M,G) 

Kurpitsaa & misoa
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöitytä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette
(V,G) 

Sieniä & seesamia
Paahdettuja herkkusieniä marinoituna seesamilla, soijapapuja, endiiviä ja tuoretta korianteria
(V,G) 

Kvinoa taboulleh
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua, kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä
(V,G) 

Satokauden juureksia 
Hampunsiemenpestolla marinoituja satokauden juureksia ja tuoretta rucolaa
(V,G)  

Alkuruuat

(Valitse näistä 2 mieluista) 

Punajuurta & Peltolan blue
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla, Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää
(L,G) 

Lohta & Marjoja
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia
(M,G) 

Breasola & Hapanjuurileipää
Ilmakuivattua naudan niskaa, rucolamajoneesia, tuoretta rucolaa ja hapanjuuri krutonkeja
(M,(G)) 

Kanaa & Tomaattia
Basilikamarinoitua paahdettua kananrintaa, tomaatti-basilikasalaatti, pestomajoneesia ja vesikrassia
(M,G) 

Munakoisoa & ”Fetaa”
Friteerattua munakoisoa, paahdettua kikhernettä, marinoitua sipulia, kirsikkatomaatteja, tuoretta rucolaa ja vegaanista ”fetaa”
(V,G)  

Pääruuat

(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta) 

Nieriää & Porkkanaa
Paahdettua nieriää, porkkana-beurre blanc ja pikkelöityä porkkanaa
(L,G) 

Porchetta & Syksyn hedelmät
Rapeaksi paahdettu possukylkirulla, salaatti syksyn hedelmistä, tuoreita yrttejä ja puolukka-verjuskastike
(M,G) 

Tofua & BBQ
BBQ marinoitua kotimaista tuore tofua, paahdettua tattia, tuoretta pinaattia ja rosmariinikermaa
(V,G) 

Pääruoan kanssa 

Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä  

Jälkiruuat

(Valitse yksi mieluinen) 

Suklaata & karhunvadelmaa
Suklaatorttu, jossa valkosuklaatäyte, karhunvadelmageeliä ja marinoitua karhunvadelmaa
(L) 

Pannacotta & Herukkaa
Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa
(L,G) 

Suklaata & marjoja
Vegaaninen suklaavanukas, marinoituja vadelmia, karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata
(V,G)

Yhdellä pääruualla 58€/hlö

Kahdella pääruualla 68€/hlö

Kahvi/tee 4,5€/hlö

Pöytiin tarjoiltavat illallismenut tammikuu - heinäkuu

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton

Pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut

tammikuu-kesäkuu 2025

Valitse ryhmälle mieluinen 3 ruokalajin menu seuraavista vaihtoehdoista. Toivomme, että menun alkuruoka ja jälkiruoka ovat ryhmälle yhtenäisiä. Pääruuan jokainen vieras valitsee itse ennakkoon. Keittiö muokkaa ja ottaa huomioon annoksissa ennakkoon ilmoittamanne allergiat sekä erikoisruokavaliot.

Pöytiin tarjoiltavan menun minimilaskutusmäärä 6 henkilöä.

Eritysruokavaliomerkinnät:
L =laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton
V =vegaaninen

 

Alkuruuat

(Valitse yksi ryhmälle)

Nieriä & Herukka (L,(G))
Sokerisuolattua nieriää, pikkelöityä herukkaa, saaristolaisleipää ja cremé fraichea

Peuraa & Porkkanaa (L,G)
Suolattua peuranpaistia, pikkelöityä porkkanaa,
rapeaa porkkanaa, pirparjuurikreemiä ja pikkelöityä kuusenkerkkää   

Punajuurta & Hamppua (V,G)
Pitkään paahdettua punajuurta, hampunsiemen-punajuuriemulsio, pikkelöityä punajuurta ja paahdettua hampunsiementä  

Pääruuat

(Jokaiselle vieraalle oma valinta)

Siikaa & Perunaa (L,G)
Paistettua siikaa, perunaterriiniä, keittiömestarin kalakermakastike,
tilliöljyä ja hiillostettua sydänsalaattia  

Nautaa & Pippuria (L,G)
Pitkään haudutettua naudan poskea, kermainen pippurikastike,
papu-pekonipaistos ja paahdettua maa-artisokkaa  

Tattia & Palsternakkaa (V,G)
Confit tattia, tattikermaa, suolapaahdettua palsternakkaa,
pikkelöityä siitaketta ja tofukreemiä 

Jälkiruuat

(Valitsi yksi ryhmälle)

Appelsiini panna cotta (L, (G))
Karamellisoitua appelsiinia, appelsiinin kuorella maustettua panna cottaa ja sablé -keksiä  

Kauraa & Vadelmaa (V,G)
Rapea kaura-krokantti, vadelmamelba ja vadelmasorbet 


 58 € / hlö
Kahvi/tee 4,5€ /hlö

Räätälöimme myös mielellämme viinit valitsemienne ruokalajien mukaan.

 

Kahvin kanssa

Baileys Original Cream 8,5 €

Di Saronno Amaretto 9 €

Lapponia Lakkalikööri 8 €

Meukow Cognac V.S.O.P 12 €

Poli Limone 10 €

Pöytiin tarjoiltavat illallismenut elokuu - joulukuu

(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton

Pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut

Elokuu-joulukuu 2024

Valitse ryhmälle mieluinen 3 ruokalajin menu seuraavista vaihtoehdoista. Toivomme, että menun alkuruoka ja jälkiruoka ovat ryhmälle yhtenäisiä. Pääruuan jokainen vieras valitsee itse ennakkoon. Keittiö muokkaa ja ottaa huomioon annoksissa ennakkoon ilmoittamanne allergiat sekä erikoisruokavaliot.

Pöytiin tarjoiltavan menun minimilaskutusmäärä 6 henkilöä.

Eritysruokavaliomerkinnät:
L =laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton
V =vegaaninen

 

Alkuruuat

(Valitse yksi ryhmälle)

Hauki & Kaali (M,G)
Kylmäsavustettua haukea, haukikroketti, kyssäkaali-slaw ja tillimajoneesi

Peuraa & Punajuuri (M,G)
Suolattua peuranpaistia, pikkelöityä punajuurta,
rakuuna-valkosipuliemulsio ja sydänsalaattia

Purjoa & Sieniä (V,G)
Haudutettua purjoa, paistettua metsäsientä, hillottua punasipulia, hasselpähkinäkreemiä
ja paahdettua hasselpähkinää

Pääruuat

(Jokaiselle vieraalle oma valinta)

Kuhaa & Porkkanaa (L,G)
Ruskistetussa voissa haudutettua kuhaa, glaseerattua porkkanaa, kuhabrandade, jääfenkolia ja ruskistettuvoi-beurreblanc

Karitsaa & Maa-artisokkaa (L,G)
Karitsan kylkirullaa, tumma katajakastike, voissa paahdettua maa-artisokkaa, maa-artisokkapyree ja tuoretta lehtipersiljaa

Hokkaido & Miso (V,G)
Paahdettua hokkaido-kurpitsaa, miso-”kerma”, salsa syksyn hedelmistä ja edamamepavuista, togarashikeksi

Jälkiruuat

(Valitsi yksi ryhmälle)

Omenaa & Kauraa (L,G, (V))
Haudutettua syysomenaa, karamellisoitua kauraa, vaniljajäätelöä ja kuusisiirappia

Mustikoita & Suolakaramellia (L,G)
Mustikka-ganache, suolakaramellia, mustikkamarmeladia, mustikoita ja pistaasi-crumblea

 58 € / hlö
Kahvi/tee 4,5€ /hlö

Räätälöimme myös mielellämme viinit valitsemienne ruokalajien mukaan.


Viinisuositukset läpi aterian

Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb 61 €/75cl​ 9,8 €/12cl
Weinhaus Dr.Pauly-Bergweiler, Mosel, Saksa

Sarotto Barbera d’Alba 61 €/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italy

Chateau du Levant Sauternes 59 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France

 

Premium viinisuositukset läpi aterian

Montagny 2020 86 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France

Laforêt Bourgogne Pinot Noir 76 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France

Banyuls Rimage 2017 76 €/37,5cl
M. Chapoutier, Roussillon, France

 

Kahvin kanssa

Baileys Original Cream 8,5 €

Di Saronno Amaretto 9 €

Lapponia Lakkalikööri 8 €

Meukow Cognac V.S.O.P 12 €

Poli Limone 10 €

Juhlatilaisuuden tarjouspyyntö »