Merkkipäivät vaativat arvoisensa puitteet! Meillä järjestät vaivattomasti ja taatusti laadukkaat perhejuhlat kaikkiin tilauksiin, oli kyseessä sitten syntymäpäiväjuhlat, rippijuhlat, valmistujaiset tai muistotilaisuus, niin kaikki hoituvat ammattitaidolla ja tiloissa on mistä valita. Rantapuistossa voit valita tunnelmaltaan herkän ja arvokkaan Juhlasalin tai uniikin punatiilisen juhlatilan Kellariravintolan. Myös ravintola Furun voi varata yksityiskäyttöön halutessanne.
Perhejuhlamenut
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton | (V) vegaaninen
Rantapuiston Perhejuhlamenut
tammikuu-joulukuu 2024
Rantapuisto tarjoaa mainiot puitteet perhejuhlien
järjestämiseen. Olipa kyseessä ristiäiset, lakkiaiset tai muu
perhejuhla, räätälöimme mielellään tilaisuutenne luonteeseen
parhaiten soveltuvan menun.
Rantapuisto buffet
Jääsalaatti, versoja ja sitruunavinaigretti (V, G)
Mozzarellaa, tomaattia ja basilikaa (L, G)
Rantapuiston perunasalaattia (M, G)
Valitse kaksi seuraavista:
Lämminsavulohta M,G ja tilli-kermaviilikastiketta L,G
Savumuikkuskagen L,G
Graavilohta ja tillikreemiä L,G
Savusärkimoussea ja saaristolaisleipää L
Yrttimarinoitua maalaiskanaa ja basilikakreemiä L,G
Punajuurta & Peltolan blue L,G
***
Yrttimarinoitua paahdettua perunaa (V,G)
Haudutettua häränniskaa ja tumma kastike (L,G)
***
Marjatäytekakku (L,(G))
Kahvi/tee
54 €/hlö
lapset 4-11 v. -50%
alle 3 v. lapset syövät veloituksetta
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen
Viinisuositukset
Frey Silvaner Riesling 53€/75cl
Weingut Frey, Rheinhessen, Germany
Domaine Saint-Paul Grenache Syrah 53 €/75cl
Languedoc, Ranska
Chateau du Levant Sauternes 59 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France
Herkkuja kahvitteluhetkiin
Kahvitusmenu
Lohipiirakka L,G
Feta-pinaattipiirakka L,G
Rantapuiston Caesarsalaatti (L, (V, G))
Marja-kermatäytekakku L(G)
Kahvikakkua ja pikkuleipiä
Luomukahvia ja teetä
34 €/hlö
lapset 4-11 v. -50%
alle 3 v. lapset syövät veloituksetta
Jälkiruokapöytään
Macarons 2 kpl 5 €/hlö
Petit Fours 3 kpl 4€ / hlö
Cocktailpalat
Härkää & piparjuurta (L)
Lohta & tilliä (L)
Ankkaa & puolukkaa (L)
Punajuurta & lakua (V)
5 €/kpl tai 16 € / menu jokaista yksi
Ruoka-aineallergiat otetaan huomioon ilmoituksenne mukaan veloituksetta.
Menun minimilaskutusmäärä on 15 henkilöä.
Pidätämme oikeuden muutoksiin.
L=laktoositon M=maidoton G=gluteeniton V= vegaaninen
Lisätietoja tarjoiltavista annoksista sekä allergioita ja intoleransseja aiheuttavista
aineista ja tuotteista saa henkilökunnalta.
Buffetmenut tammikuu - heinäkuu
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen
Rantapuisto Buffetmenut
tammikuu-kesäkuu 2025
Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.
Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.
Allergiamerkinnät:
L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen
Salaatit
Salaattia & versoja (V,G) (sisältyy kaikkiin)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigrette
(Valitse alla olevista 3 mieluista)
Rantapuiston perunasalaatti (M,G)
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia,
tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia
Kurpitsaa & kikhernettä (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa,
paahdettuja kikherneitä ja dijonvinaigrette
Spelttiä & pestoa (V,G)
Pestolla marinoitua spelttiä, paahdettua porkkanaa, basilikaa ja persiljaa
Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamataoliiveja ja tuoreita yrttejä
Satokauden vihannekset (V,G)
Hampunsiemenpestolla marinoituja satokauden vihanneksia ja tuoretta rucolaa
Alkuruuat
(Valitse näistä 2 mieluista)
Punajuurta & Peltolan blue (L,G, sisältää pähkinää)
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla,
Peltolan blue -juustoa ja paahdettua saksanpähkinää
Savulohta & kurkkua (M,G)
Savustettua lohta, pikkelöityä kurkkua ja kurkkuaiolia
Härkää & piparjuurta (L,G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, tuoretta rucolaa ja pikkelisalaatti
Kanaa & yrttejä (M,G)
Yrttimarinoitua paahdettua kananrintaa, tuoreyrttisalaattia,
a la provecále-kastiketta ja marinoituja oliiveja
Edamame & ”Fetaa” (V,G)
Sitruunalla marinoituja edamamepapuja, paahdettua mantelia,
tuoretta pinaattia ja vegaanista ”fetajuustoa”
Pääruuat
(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta)
Kuhaa Marski (L,G)
Paistettua kuhaa, piparjuurivoita ja sienikastiketta
”Sipulipihvi” (M,G)
Pitkään haudutettua naudan etuselkää, karamellisoitu sipulikastike
ja paahdettuja hillosipuleita
Selleri & miso (V,G)
Miso-glaseerattua selleriä, pikkelöityä selleriä ja tofu-misokreemiä
Pääruoan kanssa
Paahdettua perunaa
Paistettua fenkolia ja porkkanaa
Jälkiruuat
(Valitse yksi mieluinen)
Sitruunatorttu (L)
Lehtitaikinaa, sitruunageeliä, sitruunakreemiä ja marenkia
Suklaata & marjoja (V,G)
Vegaaninen suklaavanukas, marinoituja vadelmia,
karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata
Yhdellä pääruualla 58 €/hlö
Kahdella pääruualla 68 €/hlö
Kahvi/tee 4,5€ / hlö
Kahvin kanssa
Baileys Original Cream 8,5 €
Di Saronno Amaretto 9 €
Lapponia Lakkalikööri 8 €
Meukow Cognac V.S.O.P 12 €
Poli Limone 10 €
Rantapuiston keittiömestarin suositusmenu
Alkuun
Salaattia & versoja (V,G)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja, marinoitua kurkkua ja kuusivinaigretti
Kvinoa taboulleh (V,G)
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua,
kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä
Spelttiä & pestoa (V,G)
Pestolla marinoitua spelttiä, paahdettua porkkanaa, basilikaa ja persiljaa
Kurpitsaa & kikhernettä (V,G)
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöityä kurpitsaa, paahdettuja kikherneitä ja dijon-vinaigrette
Härkää & piparjuurta (L,G)
Härkäcarpaccio, piparjuurikreemiä, tuoretta rucolaa ja pikkelisalaatti
Savulohta & kurkkua (M,G)
Savustettulohi, pikkelöity kurkku ja, kurkkuaioli
Pääruoka
”Sipulipihvi” (M,G)
Pitkään haudutettua naudan etuselkää, karamellisoitu sipulikastike ja paahdettuja hillosipuleita
Pääruoan kanssa
Paahdettua perunaa
Paistettua fenkolia ja porkkanaa
Jälkiruoka
Sitruunatorttu (L)
Lehtitaikinassa, sitruunageeliä, sitruunakreemiä ja marenkia
58€/hlö
Buffetmenut elokuu - joulukuu
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton |(V) vegaaninen
Rantapuisto Buffetmenut
elokuu-joulukuu 2024
Menu sisältää aina kolme erilaista salaattia, kaksi erilaista alkuruokaa, leipää sekä levitettä, pääruokia toiveen mukaan 1-2 erilaista, lämpimän lisukkeen ja jälkiruuan. Voit valita meidän suunnitteleman kokonaisuuden tai voit valita vieraille mieluisat vaihtoehdot.
Buffetin minimilaskutusmäärä 30 henkilöä.
Allergiamerkinnät:
L=laktoositon
M=maidoton
G=gluteeniton
V= vegaaninen
Salaatit
Salaattia & versoja (sisältyy kaikkiin)
Sydänsalaatti, endiiviä, versoja ja kuusivinaigretti
(V,G)
(Valitse näistä 3 mieluista)
Rantapuiston perunasalaatti
Perunaa, Myrttisen suolakurkkua, kaprista, pikkelöityä punasipulia, tuoretta persiljaa ja tervamajoneesia
(M,G)
Kurpitsaa & misoa
Paahdettua kurpitsaa, pikkelöitytä kurpitsaa, tuoretta pinaattia ja miso-vinaigrette
(V,G)
Sieniä & seesamia
Paahdettuja herkkusieniä marinoituna seesamilla, soijapapuja, endiiviä ja tuoretta korianteria
(V,G)
Kvinoa taboulleh
Marinoitua kvinoaa, aurinkokuivattua tomaattia, tuoretta kurkkua, kalamata-oliiveja ja tuoreita yrttejä
(V,G)
Satokauden juureksia
Hampunsiemenpestolla marinoituja satokauden juureksia ja tuoretta rucolaa
(V,G)
Alkuruuat
(Valitse näistä 2 mieluista)
Punajuurta & Peltolan blue
Paahdettua punajuurta marinoituna tummalla balsamicolla, Peltolan blue-juustoa ja paahdettua saksanpähkinää
(L,G)
Lohta & Marjoja
Sokerisuolattua lohta, pikkelöityä herukkaa ja mustikkamajoneesia
(M,G)
Breasola & Hapanjuurileipää
Ilmakuivattua naudan niskaa, rucolamajoneesia, tuoretta rucolaa ja hapanjuuri krutonkeja
(M,(G))
Kanaa & Tomaattia
Basilikamarinoitua paahdettua kananrintaa, tomaatti-basilikasalaatti, pestomajoneesia ja vesikrassia
(M,G)
Munakoisoa & ”Fetaa”
Friteerattua munakoisoa, paahdettua kikhernettä, marinoitua sipulia, kirsikkatomaatteja, tuoretta rucolaa ja vegaanista ”fetaa”
(V,G)
Pääruuat
(Valitse näistä 1 tai 2 mieluista huom. menun hinta)
Nieriää & Porkkanaa
Paahdettua nieriää, porkkana-beurre blanc ja pikkelöityä porkkanaa
(L,G)
Porchetta & Syksyn hedelmät
Rapeaksi paahdettu possukylkirulla, salaatti syksyn hedelmistä, tuoreita yrttejä ja puolukka-verjuskastike
(M,G)
Tofua & BBQ
BBQ marinoitua kotimaista tuore tofua, paahdettua tattia, tuoretta pinaattia ja rosmariinikermaa
(V,G)
Pääruoan kanssa
Paahdettua puikulaperunaa
Paistettua ruusukaalia ja tuoreita yrttejä
Jälkiruuat
(Valitse yksi mieluinen)
Suklaata & karhunvadelmaa
Suklaatorttu, jossa valkosuklaatäyte, karhunvadelmageeliä ja marinoitua karhunvadelmaa
(L)
Pannacotta & Herukkaa
Katajalla maustettu pannacotta, ginillä marinoitua herukkaa ja rapeaa hunajaa
(L,G)
Suklaata & marjoja
Vegaaninen suklaavanukas, marinoituja vadelmia, karhunvadelmageeliä ja rapeaa suklaata
(V,G)
Yhdellä pääruualla 58€/hlö
Kahdella pääruualla 68€/hlö
Kahvi/tee 4,5€/hlö
Pöytiin tarjoiltavat illallismenut tammikuu - heinäkuu
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton
Pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut
tammikuu-kesäkuu 2025
Valitse ryhmälle mieluinen 3 ruokalajin menu seuraavista vaihtoehdoista. Toivomme, että menun alkuruoka ja jälkiruoka ovat ryhmälle yhtenäisiä. Pääruuan jokainen vieras valitsee itse ennakkoon. Keittiö muokkaa ja ottaa huomioon annoksissa ennakkoon ilmoittamanne allergiat sekä erikoisruokavaliot.
Pöytiin tarjoiltavan menun minimilaskutusmäärä 6 henkilöä.
Eritysruokavaliomerkinnät:
L =laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton
V =vegaaninen
Alkuruuat
(Valitse yksi ryhmälle)
Nieriä & Herukka (L,(G))
Sokerisuolattua nieriää, pikkelöityä herukkaa, saaristolaisleipää ja cremé fraichea
Peuraa & Porkkanaa (L,G)
Suolattua peuranpaistia, pikkelöityä porkkanaa,
rapeaa porkkanaa, pirparjuurikreemiä ja pikkelöityä kuusenkerkkää
Punajuurta & Hamppua (V,G)
Pitkään paahdettua punajuurta, hampunsiemen-punajuuriemulsio, pikkelöityä punajuurta ja paahdettua hampunsiementä
Pääruuat
(Jokaiselle vieraalle oma valinta)
Siikaa & Perunaa (L,G)
Paistettua siikaa, perunaterriiniä, keittiömestarin kalakermakastike,
tilliöljyä ja hiillostettua sydänsalaattia
Nautaa & Pippuria (L,G)
Pitkään haudutettua naudan poskea, kermainen pippurikastike,
papu-pekonipaistos ja paahdettua maa-artisokkaa
Tattia & Palsternakkaa (V,G)
Confit tattia, tattikermaa, suolapaahdettua palsternakkaa,
pikkelöityä siitaketta ja tofukreemiä
Jälkiruuat
(Valitsi yksi ryhmälle)
Appelsiini panna cotta (L, (G))
Karamellisoitua appelsiinia, appelsiinin kuorella maustettua panna cottaa ja sablé -keksiä
Kauraa & Vadelmaa (V,G)
Rapea kaura-krokantti, vadelmamelba ja vadelmasorbet
58 € / hlö
Kahvi/tee 4,5€ /hlö
Räätälöimme myös mielellämme viinit valitsemienne ruokalajien mukaan.
Kahvin kanssa
Baileys Original Cream 8,5 €
Di Saronno Amaretto 9 €
Lapponia Lakkalikööri 8 €
Meukow Cognac V.S.O.P 12 €
Poli Limone 10 €
Pöytiin tarjoiltavat illallismenut elokuu - joulukuu
(L) laktoositon | (VL) vähälaktoosinen | (G) gluteeniton | (M) maidoton
Pöytiin tarjoiltavat ryhmämenut
Elokuu-joulukuu 2024
Valitse ryhmälle mieluinen 3 ruokalajin menu seuraavista vaihtoehdoista. Toivomme, että menun alkuruoka ja jälkiruoka ovat ryhmälle yhtenäisiä. Pääruuan jokainen vieras valitsee itse ennakkoon. Keittiö muokkaa ja ottaa huomioon annoksissa ennakkoon ilmoittamanne allergiat sekä erikoisruokavaliot.
Pöytiin tarjoiltavan menun minimilaskutusmäärä 6 henkilöä.
Eritysruokavaliomerkinnät:
L =laktoositon
M = maidoton
G = gluteeniton
V =vegaaninen
Alkuruuat
(Valitse yksi ryhmälle)
Hauki & Kaali (M,G)
Kylmäsavustettua haukea, haukikroketti, kyssäkaali-slaw ja tillimajoneesi
Peuraa & Punajuuri (M,G)
Suolattua peuranpaistia, pikkelöityä punajuurta,
rakuuna-valkosipuliemulsio ja sydänsalaattia
Purjoa & Sieniä (V,G)
Haudutettua purjoa, paistettua metsäsientä, hillottua punasipulia, hasselpähkinäkreemiä
ja paahdettua hasselpähkinää
Pääruuat
(Jokaiselle vieraalle oma valinta)
Kuhaa & Porkkanaa (L,G)
Ruskistetussa voissa haudutettua kuhaa, glaseerattua porkkanaa, kuhabrandade, jääfenkolia ja ruskistettuvoi-beurreblanc
Karitsaa & Maa-artisokkaa (L,G)
Karitsan kylkirullaa, tumma katajakastike, voissa paahdettua maa-artisokkaa, maa-artisokkapyree ja tuoretta lehtipersiljaa
Hokkaido & Miso (V,G)
Paahdettua hokkaido-kurpitsaa, miso-”kerma”, salsa syksyn hedelmistä ja edamamepavuista, togarashikeksi
Jälkiruuat
(Valitsi yksi ryhmälle)
Omenaa & Kauraa (L,G, (V))
Haudutettua syysomenaa, karamellisoitua kauraa, vaniljajäätelöä ja kuusisiirappia
Mustikoita & Suolakaramellia (L,G)
Mustikka-ganache, suolakaramellia, mustikkamarmeladia, mustikoita ja pistaasi-crumblea
58 € / hlö
Kahvi/tee 4,5€ /hlö
Räätälöimme myös mielellämme viinit valitsemienne ruokalajien mukaan.
Viinisuositukset läpi aterian
Dr. Pauly-Bergweiler Riesling Feinherb 61 €/75cl 9,8 €/12cl
Weinhaus Dr.Pauly-Bergweiler, Mosel, Saksa
Sarotto Barbera d’Alba 61 €/75cl
Roberto Sarotto, Barbera d’Alba DOC, Piemonte, Italy
Chateau du Levant Sauternes 59 €/37,5cl
Chateau Liot, AC Sauternes, Bordeaux, France
Premium viinisuositukset läpi aterian
Montagny 2020 86 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Laforêt Bourgogne Pinot Noir 76 €/75cl
Joseph Drouhin, Bourgogne, France
Banyuls Rimage 2017 76 €/37,5cl
M. Chapoutier, Roussillon, France
Kahvin kanssa
Baileys Original Cream 8,5 €
Di Saronno Amaretto 9 €
Lapponia Lakkalikööri 8 €
Meukow Cognac V.S.O.P 12 €
Poli Limone 10 €