Design Loungemme on avoinna hotellin vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti 24/7 (alkoholijuomien anniskelu klo 01.30 asti).

Desing Lounge menu tarjolla:
maanantaista torstaihin klo 15.00-21.00
perjantaisin ja lauantaisin klo 15.00-21.30

Design Lounge on Rantapuiston ‘olohuone’ täynnä suomalaisen designin helmiä upean merimaiseman äärellä.
Voit ruokailla rennosti Yrjö Kukkapuron nojatuoliryhmissä tai korkeamman pöydän äärellä.

Pyydämme ystävällisesti tilaamaan annokset vastaanoton baaritiskiltä.

A LA CARTE MENU

PIENET

TATTIKEITTO (L, (V,G)) 16 €
Kermainen tattikeitto, pikkelöityä siitakesientä ja lämmintä briossia.

Keitto on mahdollista tilata myös vegaanisena.

KUUSI (M, G) 16 €
Kuusi-graavattua lohta, veriappelsiinisalaatti ja rapeaa perunaa.

FETA (L) 14 €
Paahdettu feta, hunaja, siemeniä ja talon focaccia.

MUIKKUKORI (L, G) 14 €
Uppopaistettuja muikkuja, tillimajoneesia ja sitruunaa.

PARMESAANIRANUT (L, G) 6 €
Ranskalaiset, parmesaania ja parmesaanimajoneesia.

MANCHEGO ( L, G) 6 €
Marinoitua 18kk kypsytettyä Manchego-juusto.

OLIIVIT (V, G) 6 €
Marinoituja espanjalaisia Gordal-oliiveja.

MARINAN LEIPÄ ( L) 6 €
Virolaisia perinteitä kunnioittava tumma saaristolaisleipä.
Tarjoillaan vaahdotetun voin kera.

ISOT

LINSSI (V) 18 €
Linssi-bolognese, rigatoni-pasta, pähkinä-crumble ja olliviöljyä

LOHIKEITTO (L, (G)) 17 / 23 €
Klassinen kermainen lohikeitto. Mukaan saaristolaisleipää ja voita. Saatavana alku- tai pääruokana.

MUIKKUJA (L, G) 23 €
Paistettuja muikkuja, muusia, mummonkurkkua, kirkastettua voita ja kermaviilikastike.

SIIKA (L, G) 36 €
Paistettua siikaa, appelsiini-fenkoli, juuriselleripyree, rapeaa perunaa, fenkolisalaatti ja tilliöljy.

ENTRECOTÉ (L, G) 42 €
Marmori entrecoté-pihvi (á 200 g), punaviinikastike, neulapapuja, pekonia ja perunaterriiniä.

PORO (L, G) 30 €
Klassinen poronkäristys tarjoiltuna perunamuusin, puolukan ja suolakurkun kera.

SALAATTI (V, G) 18 €
Paahdettua hokkaido-kurpitsaa, sydänsalaattia, paahdettuja juuria, luumu-vinaigrette, paahdettuja saksanpähkinöitä ja siemensekoitus.

RANTSUN JUUSTOBURGER (L, (G, V)) 20 €
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, Västerbotten-juustoa, sydänsalaattia, punasipulia, ketsuppia ja majoneesia.

Burgeri on saatavilla myös vegaanisena Beyond Meat
-pihvillä ja Oddlygood juustolla.

MAKEAT

TARTE TATIN 12€ L
Omena tarte tatin. Vaniljajäätelöä.

MUSTIKKA (V, G) 12 €
Fermentoitua mustikkaa, mustikkamelba, karamellisoitua
kauraa ja vaniljavaahto.

3 KAVERIA JÄÄTELÖPALLOT

1 PALLO 5 €
3 PALLOA 12 €

 

L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena