Design Loungemme on avoinna hotellin vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti 24/7 (alkoholijuomien anniskelu klo 01.30 asti).
Desing Lounge menu tarjolla:
maanantaista torstaihin klo 15.00-21.00
perjantaisin ja lauantaisin klo 15.00-21.30
24.12. ei ole design lounge menua, vaan joulubuffet
25.12. klo 15.00 – 20.00.
26.12. klo 15.00 – 20.00.
1.1.25 ravintola kiinni
Design Lounge on Rantapuiston ‘olohuone’ täynnä suomalaisen designin helmiä upean merimaiseman äärellä.
Voit ruokailla rennosti Yrjö Kukkapuron nojatuoliryhmissä tai korkeamman pöydän äärellä.
Pyydämme ystävällisesti tilaamaan annokset baaritiskiltä.
Tämä on uusi talvimenumme.
DESIGN LOUNGE MENU
PIENET
MARINAN LEIPÄ 6€ L
Virolaisia perinteitä kunnioittava tumma saaristolaisleipä.
Tarjoillaan vaahdotetun voin kera.
MANCHEGO 6€ L,G
Marinoitua 18kk kypsytettyä Manchego-juusto
OLIIVIT 6€ V,G
Marinoituja Espanjalaisia Cordal-oliiveja.
PARMESAANIRANUT 6€ L,G
Ranskalaiset, parmesaania ja parmesaanimajoneesia.
TATTIKEITTO 16€ L,(V,G)
Kermainen tattikeitto, pikkelöityä siitakesientä ja lämmintä
briossia.
Keitto on mahdollista tilata myös vegaanisena.
BRUSCHETTA 14€
Burrataa, kesän säilöttyjä tomaatteja, paahdettua
hapanjuurileipää ja pestoa (sis. pähkinää).
MUIKKUJA 14€ M,G
Uppopaistettuja muikkuja, tillimajoneesia ja sitruunaa.
GRAAVISIIKAA 16€ M,G
Graavattua siikaa, tilliöljyä ja yuzu-jalapenoaiolia.
JAMÓN IBERICO BELLOTA 20€ M,G
50 g 36 kk raakakypsytettyä espanjalaista Iberico kinkkua.
Tarjoillaan kastanjoiden kanssa.
ISOT
GNOCCHI 20€ L
Salviavoita, tuoretta pinaattia ja parmesaania
TATTARIRISOTTO 20€ V,G
Punajuuri-tattaririsotto, paahdettua punajuurta ja paahdettua hampunsiementä.
LOHIKEITTO 17 / 23€ L,(G)
Klassinen kermainen lohikeitto. Mukaan saaristolaisleipää ja voita.
Saatavana alku- tai pääruokana.
PÄIVÄN KALA 35€ L,(G)
Päivittäin vaihtuva kala-annos lisukkeineen.
FLANK STEAK 35€ L,(G)
Kotimainen naudan flank steak, rapeat pikkuperunat,
valkosipulivoita, yuzu-jalapenoaiolia ja grillattua salaattia.
RANTSUN SAVULOHISALAATTI 22€ M,G,(V)
Sydänsalaattia, savustettua kirjolohta, edamamepapuja, tuoretta
pinaattia, 65° luomukananmuna ja ranchkastiketta.
Salaatti on mahdollista tilata myös vegaanisilla täytteillä.
RANTSUN JUUSTOBURGER 20€ L,(G,V)
Rotukarjan burgeripihvi, briossisämpylä, Västerbotten-juustoa,
sydänsalaattia, punasipulia, ketsuppia ja majoneesia.
Burgeri on saatavilla myös vegaanisena Beyond Meat
-pihvillä ja Oddlygood juustolla.
PULLED PORK BURGER 20€ L,(G)
BBQ marinoitu revitty possunniska, briossisämpylä, aioli ja
coleslaw.
MAKEAT
TARTE TATIN 12€ L
Omena tarte tatin. Vaniljajäätelöä.
6COLADA 12€ L, G, (V)
Kuusella ja rommilla maustettua ananasta. Karamellisoitua
ananasta ja kookossorbettia.
L=laktoositon | VL = vähälaktoosinen | M = maidoton | G=gluteeniton
(G)=voidaan valmistaa gluteenittomana | (V) = voidaan valmistaa vegaanisena